Boerenmaandag Nijkerk

NIEUW BiBa Boerderij

De BiBa Boerderij is een Nederlands televisieprogramma voor kinderen van 2 tot 6 jaar, geproduceerd in opdracht van Planet Play en uitgezonden op RTL Telekids, RTL 8. Het programma speelt zich af op een boerderij. Spelenderwijs richt hetprogramma zich op plezier, gezondheid en sociale betrokkenheid. Veel kinderen komen steeds minder in aanraking met het platteland.

“Een koe is paars en melk komt uit de supermarkt” zijn uitspraken uit BiBaboerderij die er niet om liegen. Spelenderwijs maken peuters en kleuters kennis met gezond eten, respect voor dier en milieu en het leven op de boerderij. Muziek staat centraal in het programma.

De twee menselijke personages in het programma zijn Bart de Boer en Bibi de Boerin. Bibi de boerin zorgt voor iedereen en maakt samen met boer Bart veel plezier. Bart is een beetje onhandig, maar het komt altijd weer goed, daar zorgen zijn Vivavriendjes wel voor!

Samen met KiKakip, HiHahaan, Kiekeboekoe, Pipapony en de Vivafruitjes beleven ze de leukste avonturen met vrolijke en gezellige liedjes. Verder leven er op de BiBaboerderij de Vivavogel-verschrikker en de Gigagroentes. De BiBaboerderij is op schooldagen om 09.35 uur te zien.

Wij hebben 2 x mini show en 2 x meet en greet tijdens Boerenmaandag

  • 12:30 Minishow met Bart en Bibi van de BiBaboerderij
  • 13:00 Meet en Greet met Bart en Bibi
  • 15:00 Minishow met Bart en Bibi van de BiBaboerderij
  • 15:30 Meet en Greet met Bart en Bibi


Meet en Greet met Bart en Bibi

Er is niets leuker dat je BiBa Boerderij vriendjes in het echt te ontmoeten en met ze op de foto te gaan. Dit is het moment om de camera’s op scherp te zetten en samen met jouw helden op de foto te gaan.

Minishow met Bart en Bibi van de BiBa Boerderij

Tijdens de ”mini” show passeren alle bekende BiBaboerderij liedjes de revue. De kinderen kunnen de verschillende liedjes achter elkaar mee zingen en dansen.

BiBa Boerderij via lineupevents.nl

NIEUW
Optredens BadaBounce

Vanaf 15:30 uur

Dansoptredens van Badabounce op het Molenplein.

Kom gezellig kijken en luisteren met de kinderen en dans mee op de muziek!

www.badabounce.nl

 

En natuurlijk springkussens!