Boerenmaandag Nijkerk

Vrienden van Boerenmaandag

Informatie

Vrienden van de Boerenmaandag

Beste ondernemer van de gemeente Nijkerk,

Wij als Boerenmaandag comité organiseren al jaren met veel plezier en geheel belangeloos de Boerenmaandag in Nijkerk. Dit jaar onze 37ste jaargang op maandag 16 april. Het grootste evenement van de gemeente Nijkerk, berucht en beroemd in Nijkerk en tot ver daarbuiten. Als Boerenmaandag comité verzorgen wij de benodigde vergunningen, (verkeers-) voorzieningen en huren van materiaal, regelen attracties, en niet onbelangrijk zorgen ervoor dat de binnenstad, dinsdagmorgen, weer schoon wordt opgeleverd. Alles in samenspraak met de gemeente Nijkerk, de betrokken hulpdiensten en ondernemers via de Nijkerkse Ondernemers Vereniging.

Maar door stijgende kosten, teruglopende sponsoring en steeds meer eisen die gesteld worden aan veiligheid kampen wij sinds een aantal jaren met een heus begrotingstekort. Nog niet dramatisch en/of onoverkomelijk maar op deze manier loopt het leukste feestje van het jaar gevaar!

Daarom zoeken we sponsoren die ons willen steunen of wordt vriend van de Boerenmaandag! Dat kan al voor vanaf 50 euro voor een kleine onderneming (eenmanszaken/ ZZP-ers). 100 euro voor de middelgrote bedrijven, 250 euro voor de grote ondernemingen. Voor de grote ondernemingen, of kleinere met een grote portemonnee, zijn er ook mogelijkheden zoals het specifiek sponsoren van een attractie of een optreden. Wellicht heeft u zelf ideeën hierover laat het ons weten, alles is bespreekbaar.

Wat krijgt u ervoor terug? Reclame via ons sponsor pagina op Facebook, Instagram en onze website: www.boerenmaandag.nl , ophangen van vlaggen bij attracties en wellicht de belangrijkste reden: Het is voor u de ultieme klanten dag! Op welke andere dag van het jaar krijgt u de kans om al uw Nijkerkse klanten te spreken te krijgen? Het gros van de Nijkerkse bevolking loopt die dag daar rond. Onze ervaring is dat er op zo’n dag, naast alle gezelligheid, ook veel handel wordt gedaan en vaak nieuwe of hernieuwde contacten worden gelegd.

Wilt u vriend worden van de Boerenmaandag, stuur dan een mailtje naar onderstaand emailadres met uw(contact) gegevens, welk bedrag u wilt sponsoren en op welke manier u reclame wilt maken. Logo op sponsorbord, vlag ophangen, anders.

Voor alle andere vragen kunt u contact opnemen met de penningmeester van het Boerenmaandag comité, Henkjan van den Bosch:

Email: info@boerenmaandag.nl
Telefoon: 06-13653744

Met vriendelijke groeten,

Namens het Boerenmaandag Comité
Henkjan van den Bosch