Boerenmaandag Nijkerk

Leuke spellen bij CPJ

 

Evenals voorgaande edities van Boerenmaandag is de CPJ ook dit jaar aanwezig met meerdere spellen die leuk zijn voor zowel jong als oud. Dit jaar staat o.a. op het programma:

  • Beuk ‘m met de panty
    Flesjes omgooien met een tennisbal in een panty op je hoofd.
  • Kramp in de klauw, of is de speen te nauw
    koe melken, 3 minuten zoveel mogelijk in de emmer
  • Ram ‘m op de weegschaal
    Gewicht raden van een ram

Daarnaast leveren zij jaarlijks een aandeel bij de officiële opening.

Wat is de CPJ?

Voor mensen die nog niet weten wat de CPJ is, zullen wij ons even voorstellen. De afkorting CPJ staat voor Christelijke Plattelands Jongerenvereniging. Het is een jongerenvereniging die landelijk actief is. CPJ Nijkerk en omstreken is een plaatselijke vereniging; de leden komen uit deze omgeving. Als vereniging organiseren wij activiteiten voor jongeren van verschillende aard, zoals volleyballen, bowlen, thema-avonden, karten, feestavonden, serieuze avonden, agrarische excursies, etc.

Hoe oud moet je zijn voor de CPJ?

Iedereen tussen de 15 en 35 jaar is van harte welkom!

Hoeveel geld ben je hiervoor kwijt?

Als je besluit lid te worden, is het eerste jaar lidmaatschap gratis. Vanaf het tweede jaar zijn de kosten 15 euro per jaar. Als je geen lid wilt worden, is donateur worden ook een mogelijkheid. De kosten zijn €7,00 per jaar met vrije toegang tot de jaarvergadering.Voor meer informatie kun je terecht bij het bestuurVoorzitter Wilco van Bethlehem Telefoonnummer: +31 6 46 29 34 19 E-mailadres: cpjnijkerk@hotmail.com Facebook: facebook.com/nijkerk.cpj

Voor meer informatie kun je terecht bij het bestuur

Erwin den Hartogh
Telefonnummer: 06-20484932

E-mailadrescpjnijkerk@hotmail.com
Facebookfacebook.com/nijkerk.cpj