Colofon

De website Boerenmaandag.nl is ontwikkeld door Stichting Boerenmaandag Nijkerk in samenwerking met WJG Webdesign. Heb je een vraag of opmerkingen over deze site? Neem dan contact op met het secretariaat.

Disclaimer

De website Boerenmaandag.nl is met zorg samengesteld, maar we kunnen niet garanderen dat deze geen verouderde of onjuiste informatie bevat. Stichting Boerenmaandag Nijkerk aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook, die het gevolg is van eventuele onjuiste informatie op deze website. De site is uitsluitend bedoeld als informatiebron. Stichting Boerenmaandag Nijkerk gaat door het plaatsen van informatie op deze website geen verplichtingen jegens derden aan van welke aard dan ook. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op Boerenmaandag.nl zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door anderen. Staat er een tekst of afbeelding op deze website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, wil je dit dan melden aan het secretariaat.