Boerenmaandag Nijkerk

Colofon

De nieuwe website Boerenmaandag.nl is ontwikkeld door Stichting Boerenmaandag Nijkerk in samenwerking met WJG Webdesign met fotomateriaal van I Love 360 en Social Media door CommunicatieRS. Heb je een vraag of opmerkingen over deze site? Neem dan contact op met het secretariaat.

Disclaimer

De website Boerenmaandag.nl is met zorg samengesteld, maar we kunnen niet garanderen dat deze geen verouderde of onjuiste informatie bevat. Stichting Boerenmaandag Nijkerk aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook, die het gevolg is van eventuele onjuiste informatie op deze website. De site is uitsluitend bedoeld als informatiebron. Stichting Boerenmaandag Nijkerk gaat door het plaatsen van informatie op deze website geen verplichtingen jegens derden aan van welke aard dan ook. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Privacy

Beeldmateriaal
Voor de website Boerenmaandag.nl is gebruik gemaakt van enkele foto’s van de vorige website en nieuwe foto’s en afbeeldingen aangeleverd door derden. Mocht er een afbeelding zijn die op enigerlei wijze inbreuk maakt op uw privacy kunt u dat kenbaar maken bij het secretariaat en zullen wij deze direct van de website verwijderen.

Cookies
Deze website maakt gebruik van cookies, kleine bestandjes die de browser opslaat om het gebruikersgemak te verbeteren. Tevens worden statistieken bijgehouden voor analyse om deze website verder te optimalisatie. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

Persoonlijke gegevens
Alle gegevens die u ons doet toekomen via mail, telefoon of contactformulier worden altijd vertrouwelijk behandeld en zullen niet worden verstrekt aan derden zonder uw toestemming.

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op Boerenmaandag.nl zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door anderen. Staat er een tekst of afbeelding op deze website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, wil je dit dan melden aan het secretariaat.